Städtips

utbildade flyttstädare arbetar för vår städfirma

Skinande rent – Detta bör ingå i ett bra flyttstäd från en städfirma

Det är rätt uppenbart att när man äntligen är klar med att flytta ur ett hem, att städningen av det inte är en särskilt välkommen syssla. Har du tid och energi kan du städa ur hemmet själv, men är detta något du endast drömmer om att ha, så finns det experter du kan anlita för att göra det åt dig. Du kan spara både tid och energi på detta genom att anlita en professionell städfirma för att sköta ditt flyttstäd.

Vad innebär den erbjudna städtjänsten flyttstäd egentligen?

Den erbjudna tjänsten flyttstäd innebär att städfirman kommer att skrubba ditt gamla hem från tak till golv ordentligt, inklusive badrummet, sovrummet och köket. Det kommer helt enkelt inte att finnas några tecken kvar på att någon bott där innan. De flesta hyresvärdar kräver ett gott flyttstäd då du flyttar ur hemmet, och det är många gånger det enda sättet för hyresgästen att få tillbaka sin deposition.

Vad får man för pengarna?

De städfirmor som erbjuder flyttstäd i Skara är långt ifrån få till antalet, och därför bör du söka ordentligt tills du hittar den rätta för dig, eller helt enkelt lita på en väns rekommendation. Enligt standard så kan man för från 2000 kronor få en tvåa skrubbad uppifrån och ned. Prissättningen baseras alltid på storleken på hemmet och hur mycket arbete som krävs. För större lägenheter och hus kan man landa på minst 3500 kronor för ett flyttstäd.

Men alla dessa pengar är väl spenderade då ett städproffs enkelt kan städa igenom hela ditt hem på en bråkdel av den tiden som det hade tagit dig om du bestämt dig för att göra det själv.

Exempel

Här följer några exempel på vad städfirmor kan erbjuda vid ett flyttstäd

  1. Rengöring av heltäckningsmattan

En heltäckningsmatta är ofta en stor del av hemmets inredning, men de blir också ofta lätt fläckade om de inte hanteras med vana och rutin. En vanlig dammsugning får inte bort allt damm och de bakterier som ständigt frodas i den. En expert kan se till att mattan blir både ren och bakteriefri igen.

  1. Rengöring av badrummet

Badrummet är ofta mitten av bakterieuniversumet i ditt hem. Även fast du rengör ditt badrum regelbundet så finns det fortfarande ett behov att göra det på djupet. Detta blir än mer aktuellt då du ska flytta ifrån ditt hem. Rengöring av badrummet på djupet är inkluderat i alla de flyttstäd som erbjuds av städfirmor.

  1. Fönsterputs

Sällan finner man tid att putsa sina fönster då man håller på att flytta. Fönster kan lätt smutsas ner så att de är svåra att se igenom och detta kan lösas av en proffsstädare under ett flyttstäd!

  1. Rengöring av köket

Att rengöra i köket är obligatoriskt då man flyttar ut, men det är inte bara att enkelt rengöra spisen, ugnen, grillen och några andra saker i rummet. Allt eftersom tiden gått har smutsbeläggningar skapats som är svåra eller omöjliga att få bort hur mycket du än skrubbar. En professionell städfirma i Skara kan använda sina speciella tekniker för att få bort smutsen.

Valet är ditt!

Flytta utomlands – Flyttfirmor och tips

Oavsett om du ska flytta iväg eller hem igen, så kan långväga flyttar vara extremt tidskrävande och svåra. Det krävs en noggrann planering och utförande, för att inte nämna hårt arbete och dedikation. Allt måste göras i god tid innan och viktigast av allt, flytten måste gå så smidigt som möjligt. För i ärlighetens namn så kan du ju omöjligt åka fram och tillbaka mellan ditt gamla och nya hem för att fixa minsta lilla detalj.

Tips för när du ska flytta långt som kan spara både tid och pengar

Att samarbeta med en flyttfirma som utför långväga flyttar kan förenkla och sänka stressnivån av din flytt. De professionella flyttarna har expertisen för att ta hand om hela din flytt så att du kan flytta in i ditt nya hem snabbt och utan att betala en förmögenhet. Dessa följande tips har utformats för att göra din kommande flytt så enkel och effektiv som möjlig.

flyttips för dig som ska flytta utomlands

Rensa bland dina saker

Det kan vara dyrt att flytta långt och priset baseras många gånger på vikt. Rensa upp bland de saker du inte längre använder eller vill byta ut. Ju mindre du har att packa och packa upp, ju mer tid och pengar kan du spara. Kom ihåg att återvinna eller ge bort så många saker som möjligt.

Inse att du inte kan flytta med allt

Oavsett vart du flyttar så finns det två kategorier du inte kan flytta med på långa distanser: mat och giftiga material eller kemikalier.

Planera dina måltider utefter vad du har i kylskåpet några veckor innan flytten. Även fast du kan flytta konserver och liknande så kom ihåg att de adderar på den totala vikten och du får betala för det. Ju mindre mat du behöver flytta desto bättre. Kom också ihåg att känslig mat såsom producerad mat, kött, mjölkprodukter och fryst mat inte klarar av en längre flytt utan att bli förstörda.

Giftiga material och kemikalier bör inte heller flyttas. Kolla med din kommun eller sopstation hur du på ett säkert sätt kan göra dig av med giftiga material. Din flyttfirma kanske också vet och kan hjälpa dig att slänga dem på rätt sätt.

Kör din egen bil

När du ska flytta långt så finns alternativet att skicka bilen till destinationen. Detta besparar dig såklart att måsta köra så lång, men du kommer att få betala för det. Utöver att det är dyrt så flyttar transportföretag oftast fordon endast vissa dagar i månaden, så du kan komma fram på din nya adress långt innan din bil gör det.

Anlita en professionell flyttfirma för långväga flyttar

Kanske tror du att du kan klara din långväga flytt på egen hand, och med den rätta planeringen så kanske du kan det. Men problemet är din brist på erfarenhet. De aktuella flyttfirmorna har flyttat alla sorters saker många gånger innan. Faktiskt så gör många av dem det en eller två gånger i veckan, så det vet precis vad de har att förvänta sig och kan hjälpa dig att planera därefter. Att anlita en flyttfirma är mycket mer ekonomist överkomlig än vad du tror, särskilt om du tar hänsyn till den tid och de problem det besparar dig.

När du ska till och flytta se till att du hittar en flyttfirma som har erfarenheten och de rätta verktygen för att göra din flytt så smidig som möjligt. Flyttfirmor som erbjuder långväga flyttar kan hjälpa dig att flytta hur långt du nu än vill och har ofta förvaringsmöjligheter du kan använda dig av mellan flyttarna. Kom ihåg att de bästa flyttfirmorna alltid använder de bästa metoderna, professionell personal och den allra bästa utrustningen så att du kan lita på att dina saker är i säkert förvar oavsett vart du ska flytta.

Gör en intresseanmälan om du behöver flyttstädning i Skara innan din flytt!